Prezentare activitate
DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA este o companie licentiata sa efectueze proiectarea, instalarea, intretinerea si conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul care monitorizeaza evenimentele petrecute in locatia asigurata.

Paza si asigurarea bunurilor, locuintei, familiei sau a companiei dumneavoastre pot fi realizate prin achizitionarea unui sistem antiefractie si conectarea acestuia la dispeceratul DEY SECURITY.

Compania DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA investeste in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului cu scopul de a creste beneficiul clientilor. Profesionalismul si seriozitatea sunt valorile care ne impun in piata, iar promptitudinea ne diferentiaza de ceilalti jucatori. Nevoile de securitate ale clienţilor noştri reprezintă prioritatea noastră.

Obiectivul nostru este să ne asigurăm clienţii cu cel mai înalt nivel de protecţie personală, fără mari restricţii asupra stilului lor de viaţă. Programele noastre speciale vă asigură confortul necesar şi liniştea sufletească. Este obiectivul nostru să livrăm cel mai înalt nivel de profesionalism în servicii de securitate.

Compania  isi atinge obiectivele datorita angajatilor sai, condusi de forta si dorinta de succes, sunt pasionati de acest domeniu si sunt orientati catre rezultate si satisfactia clientilor.Divizia  Tehnica intocmeste proiectele si documentatia tehnica pentru toate sistemele instalate.
Echipamentele folosite de compania DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA sunt de ultima generatie si avizate de I.G.P.R.

La ora actuala tehnologia este un domeniu în care noutatile apar permanent, iar pentru a putea asigura clientilor nostri cele mai performante sisteme suntem mereu dispusi sa actualizam cunostintele din departamentul „Service tehnic” pentru ca toate impedimentele ce pot aparea în exploatarea sistemelor să fie rezolvate în cel mai scurt timp posibil, fara probleme ulterioare pentru beneficiar.

Suportul  tehnic poate fi acordat atat în perioada de garantie a sistemelor care genereaza iregularitati de functionare, cat si în perioada de post-garantie.